Márton-nap 2023
Helyszín: Garai Pince, kóstolóterem
Örömmel hirdetjük meg idén is a hagyományos Márton-napi borvacsoránkat, amelyet már évek óta szívvel-lélekkel szervezünk a pincészetünkben. Ez az esemény mindig egy különleges alkalom számunkra, amikor bemutatjuk újborainkat és néhány kedvenc tételünket is ínycsiklandó ételek mellett. A hagyományokhoz hűen továbbra is az újborok, a libalakoma és a borkészítés iránti szeretetünk lesz a középpontban. Azonban, hogy egy kis újítást hozzunk az idei évbe és teret engedjünk az új generációnak is, örömmel jelenthetjük be, hogy egy tehetséges fiatal és feltörekvő séf, Ádám Orsolya, fog nekünk főzni Márton-napkor, aki fiatal kora ellenére már több neves étteremben is dolgozott. Orsi a modern és hagyományos konyhát ötvözi, és garantáltan lenyűgöző fogásokkal készül a Garai borokhoz.
Márton-napi program és menüsor
Ákos egy meglepetés borral fog titeket üdvözölni libamáj terrine, hagyma lekvár, pirított kalács, marinált körte – Garai Ákos Irsai Olivér 2023sült póréhagymakrémleves – Hordós Chardonnay 2022konfitált libacomb, lilakáposztás rétes, burgonya, sárgarépa püré, roséboros jus – Flamingó Kékfrankos rosé 2023fekete erdő desszert (csokoládé, vanília, meggy, tonkabab) – Merlot 2020
Ár: 25 000 HUF/fő, ami tartalmazza a vacsorát és az ételekhez párosított borokat, szódát, vizet, üdítőt
A vacsorát követően részt vehettek a szokásos Zoli által megtartott meglepetés borkóstolón is igény szerint. Férőhelyeinek száma erősen limitált, maximum 40 fő, ezért a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! A regisztrációkat jelentkezési sorrendben fogadjuk el.