Így telt a Márton-napi borvacsora
Idén Molnár Tamás séf művészi gondossággal álmodta meg Márton-napi borvacsoránk menüsorát. Az estét különleges alapanyagok, kifinomult textúrák és lenyűgöző íz-és színvilág jellemezte, minden egyes fogásban megmutatkozott Tamás kreativitása.
A borpárosításokért Garai Niki felelt, aki egy kis interaktív játékosságot is csempészett a borsorba. Tamás és Niki párosának köszönhetően egy komplex, de harmonikus gasztronómiai élményben lehetett részünk. A borvacsorát a pincénk mélyén rejlő exkluzív tételekkel koronáztuk meg, ahogyan azt szoktuk!
Hálásak vagyunk minden kedves vendégünknek, hogy ezt a felejthetetlen estét a Garai család társaságában töltöttétek. Köszönjük, hogy részesei voltatok ennek a kulináris utazásnak!
A fotókért köszönet: Norbert Barabásnak